Avaleht

Helis Hirve

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Hüvasti, NSVL (tootmises)" Mängufilm Järjepidaja
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Järjepidaja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Järjepidaja
2019 "Väike jalajälg (tootmises)" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Monteerija
2018 "Paha lugu: Nõiutud" Mängufilm Järjepidaja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Järjepidaja
Monteerija assistent
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Monteerija
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Järjepidaja
2017 "Appi, ma vajan armastust" Dokumentaalfilm Monteerija
2017 "Kümme, üheksakümmend" Dokumentaalfilm Monteerija
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Monteerija
2017 "Paha lugu: Varakevad" Mängufilm Monteerija
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Järjepidaja
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Järjepidaja
2015 "Keeldu uppumast" Tudengifilm Tootmisassistent
2015 "Lõuendilinn" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Põranda all" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Viirusekandur" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Monteerija
2014 "Lusmägi INC." Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Sisekõla" Tudengifilm
Dokumentaalfilm
Monteerija
2014 "Ta võttis pudeli, aga jättis tüdruku" Tudengifilm Monteerija
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Monteerija
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Monteerija Episoodiline roll
2013 "Kolm" Tudengifilm Monteerija
Tegevprodutsent
2013 "Süütu" Tudengifilm Tegevprodutsent
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Monteerija
2012 "Peata pulmad" Tudengifilm Monteerija
2012 "Sein" Tudengifilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm