Avaleht

Kaupo Klooren

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Ravimtaimed Eestis" Reklaamfilm Režissöör
1985 "Üks päev Jänedal" Reklaamfilm Režissöör
Operaator
1984 "Kolhoos Estonia tänapäev" Reklaamfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1982 "Herald Eelmaa" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1981 "Uute loomasöötade tootmisest" Filmikroonika Operaator
1980 "Eesti Maaparandusprojekt" Reklaamfilm Režissöör
Operaator
1979 "Salme Raunam" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1978 "Dvigateli filmiamatöörid" Filmikroonika Režissöör
Operaator
1978 "EPT Paide Rajoonikoondis" Filmikroonika Režissöör
Operaator
1978 "Koertest ja nende kasvatajatest" Filmikroonika Režissöör
Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm