Avaleht

Toms Škele

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Öised linnud" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2013 "Kohtumõistja" Mängufilm Operaatori II assistent
2012 "Juhe, kiip ja suitsev kaheraudne" Tudengifilm Operaator
2012 "Sadam" Tudengifilm Värvimääraja
2011 "Liikumapanev jõud" Tudengifilm Operaator
2011 "Man of the Day" Tudengifilm Operaator
2011 "Näita mulle häält" Tudengifilm Valgustaja
2011 "Tähtpäev" Tudengifilm Operaator
2011 "Tehnopol - IDEA" Tudengifilm Operaator
2009 "This is not her" Tudengifilm Stsenarist
Operaator
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFSA
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm