Avaleht

Katrin Kissa

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Viimased (tootmises)" Mängufilm Produtsent
2018 "Mees, kes üllatas kõiki " Mängufilm Kaasprodutsent
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Produtsent
2017 "November " Mängufilm Produtsent
2015 "Moest väljas" Dokumentaalfilm Produtsent
2013 "Free Range" Mängufilm Produtsent
2013 "Tupsu" Mängufilm
Tudengifilm
Kaasprodutsent
2012 "Zahir - Maailma äärel" Dokumentaalfilm Produtsent
2011 "Idioot" Mängufilm Produtsent
2009 "Miss Robinson" Dokumentaalfilm Produtsent
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilm Produtsent
2008 "Generatsioon 0" Dokumentaalfilm Produtsent
2007 "Sügisball " Mängufilm Produtsent
2006 "Tühirand" Mängufilm Produtsent
2005 "F.F.F.F. läheb laiali" Dokumentaalfilm Produtsent
2005 "Ma olen ju naine" Dokumentaalfilm Produtsent
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Klapp
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Režissööri I assistent
2001 "Ränk ja Kilk" Mängufilm Administraator
1998 "Tappev Tartu " Mängufilm
Amatöörfilm
Rekvisiitor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm