Avaleht

Kaljo Kiisk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2006 "Koer, lennuk ja laulupidu" Mängufilm Vanamees
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Arst
2001 "Lepatriinude jõulud" Animafilm Ämblik Imanuel (hääl)
1995 "Kirjad idast " Mängufilm Vana talumees
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm Puusepp
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal hr Weseler
1994 "Ameerika mäed " Mängufilm Albert
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Vana tallimees
1994 "Victoria (Ühe armastuse lugu) I jagu " Mängufilm Peokülaline
1994 "Victoria (Ühe armastuse lugu) II jagu " Mängufilm Võõruspeo külaline
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Johannes Saarepera
1993 "Suflöör " Mängufilm Režissöör
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Eugen
1991 "Vana mees tahab koju " Telemängufilm Toomas Simmo
1990 "Sügis " Mängufilm Lible
1989 "Äratus " Mängufilm Diktor Mõistuse Jaan
1989 "Pahupidi" Mängufilm Tamm
1989 "Regina " Mängufilm Režissöör
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm Haige lapse isa
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm Haige lapse isa
1988 "Vernanda" Mängufilm Reibas vanahärra
1987 "Ringhoov" Tudengifilm Konsultant
1987 "Tants aurukatla ümber II jagu" Telemängufilm Taavet Aniluik
1986 ""Saja aasta pärast mais" reklaamrull" Reklaamfilm Režissöör
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Režissöör Kingissepa ülekuulaja
1985 "Puud olid... " Mängufilm Pakk-Rätsep
1984 "Kaks paari ja üksindus" Telemängufilm Farmer
1983 ""Nipernaadi"esilinastus kinos "Sõprus" " Filmikroonika Režissöör
1983 "Elektrotehnika kõigi jaoks" Reklaamfilm
Muud liigitused
1983 "Nipernaadi " Mängufilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm