Avaleht

Henrik Normann

Henrik Normann

Näitleja ja meelelahutustegelane Henrik Norman on sündinud 1. juulil 1971. aastal. Lõpetanud Tallinna Nõmme gümnaasiumi. Tuntud teleseriaalide "Vanad ja kobedad" ning "Õpetajate tuba" ja aastavahetuse autorisaate "Edekabel" järgi.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Elu hammasratastel" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2010 "Kälimehed" Teleseriaal Priidik
2008 "Eestlane ja venelane" Teleseriaal Tõnu
2003 "Õpetajate tuba" Teleseriaal Koolidirektor Kaljo Puslak
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Norm, Maie, Väino
2000 "Vanad ja kobedad" Teleseriaal Maie, Väino

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm