Avaleht

Kristofer Piir

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2016 "Teesklejad" Mängufilm Tootmisjuht
2015 "Vehkleja" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Platsi administraator
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2014 "Meedik" Dokumentaalfilm Tootmisassistent
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Kunstniku assistent
Ehitaja
Dublant
2014 "Ta võttis pudeli, aga jättis tüdruku" Tudengifilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm