Avaleht

Marju Lepp

Marju Lepp

Filmiprodutsent Marju Lepp (vaata ka Marju Poolamets) on õppinud Tallinna 22. Keskkoolis ning Tallinna Pedagoogilises Instituudis näitejuhtimise erialal. Töötanud režissööri abi, assistendi ja produtsendina stuudios Tallinnfilm ning filmitootmisfirmades Filmivabrik ja Manfred Tuisk Stuudio.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Eesti matus" Mängufilm Produtsent
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Tootmisjuht
2020 "Mephistopheles" Dokumentaalfilm Produtsent
2020 "Vee peal " Mängufilm Produtsent
2019 "Kirjanikuga voodis" Dokumentaalfilm Produtsent
2019 "Peep Puksi lugu" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Elagu skandaalid ja kollased sandaalid" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Produtsent
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Kaasprodutsent
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm