Avaleht

Fred Jüssi

Fred Jüssi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Fred Jüssi. Olemise ilu" Dokumentaalfilm Helikujundaja
Helioperaator
Fotograaf
2010 "Inimese mõõt" Dokumentaalfilm Konsultant
2005 "Polaarrütmid" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1989 "Eesti merikotkas" Populaarteaduslik film Konsultant
1989 "Perekonnapildid" Mängufilm Konsultant
1986 "Keskea rõõmud " Mängufilm Konsultant
1985 "Varjuelu" Dokumentaalfilm Konsultant
1984 "Otsi loodusest liitlast" Dokumentaalfilm Helioperaator
Konsultant
1983 "Euroopa naarits" Dokumentaalfilm Konsultant
1980 "Laanetaguse suvi" Telemängufilm Laanetaguse metsavaht Vidrik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm