Avaleht

Johanna Maria Paulson

Johanna Maria Paulson

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Homme saabub paradiis" Dokumentaalfilm Produtsent
2020 "Jõulud džunglis" Mängufilm Tootmisjuht
2020 "Kuiv maa" Tudengifilm Režissööri I assistent
2020 "Sinine" Mängufilm Produtsent
Režissööri I assistent
Stsenaariumi toimetaja
2019 "Karv" Mängufilm Tootmisjuht
2019 "Maria paradiis" Mängufilm Režissööri II assistent
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Näitlejate valija
Režissööri II assistent
2017 "Armuavaldus" Tudengifilm Režissööri II assistent
2017 "Kodutee" Tudengifilm Režissööri I assistent
2017 "Maša" Tudengifilm Produtsendi assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm