Avaleht

Kelly Väli

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Mehed" Mängufilm Režissööri I assistent
2019 "Reinhold Rotermani" Tudengifilm Režissööri I assistent
2019 "Süsi" Tudengifilm Režissööri I assistent
2019 "Vahetus" Tudengifilm Režissööri I assistent
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Operaatori II assistent
Režissööri I assistent
2018 "Sõlm" Tudengifilm Režissööri I assistent
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Võttekohtade koordinaator
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Kostüümikunstniku assistent
2015 "Süüdlane" Tudengifilm Kunstnik
2014 "Parem elu" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm