Avaleht

Õie Orav

Õie Orav

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2001 "Orgulas - pilguheit möödunule..." Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1998 "Jaanus Orgulase mälestused 02.-03.09.1998" Muud liigitused Režissöör
1997 "Puud laulavad, kivid räägivad. Rein Areni lugu" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1994 "Leonhard Merzin" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1993 "Tooni" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1992 "Miliza" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1988 "Hermaküla" Dokumentaalfilm Stsenarist
1987 "117. hooaeg" Dokumentaalfilm Stsenarist
1975 "Sündis inimene..." Dokumentaalfilm Stsenarist
1970 "Hamlet" Telemängufilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm