Avaleht

Tiina Lokk

Tiina Lokk

Eesti filmindustegelane ja filmiõppejõud Tiina Lokk on sündinud 1. oktoobril 1955. aastal Tallinnas. Ta on lõpetanud 1974. aastal Tallinna 22. Keskkooli ja õppinud 1976–1981 Moskvas Rahvusvahelises Filmiinstituudis filmiteooriat ja -kriitikat (MA). Aastatel 1974–1976 töötas Lokk Riiklikus filmilevi ja reklaamifirmas Meedium, 1981–1991 Tallinnfilmi stuudios käsikirjatoimetaja ja kunstinõukogu aseesimehena, 1991–1992 filmiajakirja Multimedia peatoimetajana, 1992–1993 Pilt ja Sõna peatoimetajana, 1992–1993 animatsioonistuudio B peatoimetaja ja käsikirjatoimetajana, 1993–2001 OÜ Filmimax juhatuse esimehe ja hankejuhina. Tiina Lokk on üks Pimedate Ööde Filmifestivali (PÖFF) asutajatest 1997. aastal. Alates 1998. aastast on ta PÖFFi programmijuht, festivali direktor ja juhatuse liige. (PÖFF kuulub alates 2014. aastast rahvusvaheliselt sertifitseeritud võistlusprogrammiga ehk A-kategooria ...

Loe edasi

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Toimetaja
2012 "Kaleva müsteerium" Dokumentaalfilm Toimetaja
2011 "Monumentum kikilipsuga" Dokumentaalfilm Toimetaja
2009 "Buratino" Mängufilm Produtsent
Toimetaja
2008 "Taarka " Mängufilm Toimetaja
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Toimetaja
2005 "Mis värvi on armastus?" Tudengifilm Toimetaja
2004 "Kasvamise aeg" Dokumentaalfilm Stsenarist
Idee
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Konsultant
1998 "Kired" Teleseriaal Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm