Avaleht

Margit Lillak

Margit Lillak on sündinud 30. novembril 1974. Hariduse omandanud Tallinna 7. Keskkoolis ja Pärnu Sütevaka Kolledžis. 1995-1999 õppinud Eesti Kunstiakadeemia lavakujunduse osakonnas. Olnud filmide, reklaamiklippide, muusikavideote režissöör, assistent, rekvisiitor, stsenarist, kunstnik, televisioonisaadete ja teatrietenduste kunstnik. Osalenud mitmetel näitustel.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Südamering" Dokumentaalfilm Režissöör
2012 "40+2 nädalat" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Helioperaator
2009 "Beebilõust" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2009 "Pastacas" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
2008 "Ars longa" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Helirežissöör
2007 "Georg " Mängufilm Rekvisiitor
2006 "Usaldus" Mängufilm Näitlejate valija
Režissööri I assistent
2003 "Lovesick" Mängufilm Kunstnik
2001 "Pambu-Peedu" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2000 "Nina-Jass ja Näpp-Mall" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm