Avaleht

Doris Tääker

Doris Tääker

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Režissööri I assistent
Režissööri assistent
2019 "Kui eestlased..." Tudengifilm Režissööri assistent Eestlane
2019 "Virago" Mängufilm Režissööri I assistent
2018 "Alo" Teleseriaal Režissöör
2017 "Kodu" Tudengifilm Produtsent
2017 "Merivälja" Teleseriaal Tegevprodutsent Riina
2017 "Ülal" Tudengifilm Produtsent
2015 "Elas kord" Tudengifilm Režissööri assistent
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Režissööri I assistent
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Režissööri I assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm