Avaleht

Doris Tääker

Doris Tääker

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Alo" Teleseriaal Režissöör
2017 "Kodu" Tudengifilm Produtsent
2017 "Merivälja" Teleseriaal Tegevprodutsent Riina
2017 "Ülal" Tudengifilm Produtsent
2015 "Elas kord" Tudengifilm Režissööri assistent
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Režissööri I assistent
2014 "Kirsitubakas" Mängufilm Režissööri I assistent
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Ehitaja
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Režissöör
2013 "Karikakramäng II: Foto" Mängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm