Avaleht

Alvar Kõue

Alvar Kõue on sündinud 26.mail 1987 Rakveres. Kooliteed alustas 1994 Haljala Keskkoolis. 1999 jätkas õpinguid Rakvere Gümnaasiumis, mille lõpetas 2006. Samal aastal alustas õpinguid Balti Filmi-ja Mediakoolis operaatori erialal. 2008 osales täienduskoolitusel Kodak Stop by. Shoot Film ja 2009 Kodak Cinematography Workshopil Stokholmis, Rootsis.

(täiendamisel)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Teleseriaal Valgusmeister
2018 "Portugal " Mängufilm Valgustaja
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Valgusmeister
2016 "Bodom" Mängufilm Valgusmeister
2016 "Ema" Mängufilm Valgusmeister
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Valgusmeister
2015 "1944" Mängufilm Valgustaja
2015 "Must alpinist" Mängufilm Valgustaja
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Valgusmeister
2015 "Vehkleja" Mängufilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm