Avaleht

Ly Kärner

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2005 "Röövlirahnu Martin " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Grimeerija
2003 "Somnambuul" Mängufilm Grimeerija
2001 "Karu süda " Mängufilm Grimeerija
1998 "Georgica " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
1998 "Tappev Tartu " Mängufilm
Amatöörfilm
Jumestuskunstnik
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm Kostüümikunstnik
Grimeerija
Kostümeerija
1993 "Meistritükk" Animafilm Grimeerija
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
1992 "Daam autos " Mängufilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm