Avaleht » Filmitegijad

Marion Koppel

Monteerija Marion Koppel on õppinud Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis 2010–2013. Võitis 2019 Auchi lühifilmide festivalil Prantsusmaal parima montaaži auhinna filmi "Jää" (rež Anna Hints) eest. 

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2023 "Pimeala" Mängufilm Monteerija
On-line montaaž
2022 "Apteeker Melchior" Mängufilm Monteerija
2022 "Apteeker Melchior. Viirastus" Mängufilm Monteerija
2021 "Homme saabub paradiis" Dokumentaalfilm Monteerija
On-line montaaž
2020 "O2 " Mängufilm Monteerija
On-line montaaž
2019 "Karv" Mängufilm On-line montaaž
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm On-line montaaž
2019 "Virago" Mängufilm Monteerija
2018 "Hea karjane" Mängufilm Monteerija
2018 "Juured: Emaga kloostris" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm