Avaleht

Ando Keskküla

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Suflöör " Mängufilm Kunstnik
1989 "Pahupidi" Mängufilm Kunstnik
1987 "Vaatleja " Mängufilm Kunstnik
1985 "Kevad südames" Telemängufilm
Muusikafilm
Kunstnik
1981 "Teaduse ohver " Telemängufilm Kunstnik
1980 "31. osakonna hukk II jagu" Mängufilm Kunstnik
1979 "31. osakonna hukk I jagu" Mängufilm Kunstnik
1976 "Jänes" Animafilm Režissöör
Dublaaži režissöör
1975 "Lugu jänesepojast" Animafilm Režissöör
Stsenarist
1974 "Värvilind" Animafilm Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm