Avaleht

Maie Kerma

Avaleht

Maie Kerma

Maie Kerma

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Pimedad aknad" Telemängufilm Produtsent
2007 "Tuulepealsed leelod" Dokumentaalfilm Produtsent
Direktor
2005 "Mees animatsoonist" Dokumentaalfilm Tegevprodutsent
2004 "Jüri - see mulk, ehk mis tuul müürile... " Dokumentaalfilm Produtsent
2004 "Laulatatud hobustega" Dokumentaalfilm Produtsent
2003 "Kaheksa päeva nädalas" Dokumentaalfilm Produtsent
2002 "Ilo Pariisist" Dokumentaalfilm Direktor
2002 "Raul Rajangu fenomen" Dokumentaalfilm Produtsent
2000 "Vaba mees Priit Vesilind" Dokumentaalfilm Produtsent
1999 "Eha fenomen" Dokumentaalfilm Direktor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm