Avaleht

Ago-Endrik Kerge

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Äi
2000 "Nota bene! Teatriluulud" Teleseriaal Režissöör
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal piiskop
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Einar Karmik
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Kindral
1988 "Narva kosk I jagu" Telemängufilm Režissöör Avloi
1988 "Narva kosk II jagu" Telemängufilm Režissöör Avloi
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Välisminister Piip
1986 "Võtmeküsimus" Telemängufilm Režissöör
1985 "Kahe kodu ballaad I jagu" Telemängufilm Režissöör Priidik
1985 "Kahe kodu ballaad II jagu" Telemängufilm Režissöör Priidik
1985 "Savoy ball I jagu " Telemängufilm Režissöör
Stsenarist
Maurice
1985 "Savoy ball II jagu " Telemängufilm Režissöör
Stsenarist
Maurice
1985 "Savoy ball reklaamrull" Reklaamfilm Režissöör
1983 "Enn Vetemaa kinovariatsioonid teemal "Püha Susanna ehk meistrite kool"" Telemängufilm Režissöör kirjanik Vetemaa
1982 "Musta katuse all" Telemängufilm Režissöör
Stsenarist
Saar
1981 "Pisuhänd" Telemängufilm Režissöör
Stsenarist
1981 "Väikelinn saarel" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1978 "Kolm rubiini" Teleseriaal
1978 "Laulab Voldemar Kuslap" Muusikafilm Režissöör
1973 "Laulab Tiit Kuusik" Muusikafilm Koreograaf
1973 "Rasked aastad" Telemängufilm Kill
1972 "Päev keemiata" Dokumentaalfilm Koreograaf
1971 "Lindpriid I osa" Telemängufilm Kill
1971 "Lindpriid II osa" Telemängufilm Kill
1971 "Lindpriid III osa" Telemängufilm Kill
1971 "Lindpriid IV osa" Telemängufilm Kill
1970 "Kolme katku vahel" Telemängufilm Wolter, Tiesenhauseni poeg
1966 "Ajast aega" Dokumentaalfilm Noormees
1965 "Supernoova " Mängufilm Erik Kruus

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm