Avaleht

Valeria Anderson

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1979 "Kehtna näidissovhoostehnikumi seatalitaja Malle Virak" Filmikroonika Režissöör
Monteerija
1979 "Kirovi kolhoosi lastesanatooriumis" Filmikroonika Režissöör
Monteerija
1979 "Kopenhaageni ja Tallinna naiskondade kohtumine väravpallis" Filmikroonika Režissöör
Monteerija
1979 "Liitmineraalväetisetehase I järgu käikulaskmine" Filmikroonika Režissöör
Monteerija
1979 "Noorte kunstnike näitus Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
Monteerija
1978 "Kiitus killustikule" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1978 "Mari Adamsoni loitsud" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1977 ""Uku" tikkija Leida Kirst" Filmikroonika Režissöör
1977 "175 aastat Tartu Riikliku Ülikooli taasavamisest" Filmikroonika Režissöör
1977 "ENSV TA president Karl Rebane - NSVL TA korrespondentliikmeks" Filmikroonika Režissöör
1977 "Kabala Kultuurimaja puhkpilliorkester" Filmikroonika Režissöör
1977 "Tamara Šprenk - parim noor kontrolör-kassapidaja" Filmikroonika Režissöör
1977 "Tartu Riikliku Ülikooli Teadusliku Raamatukogu inkunaablid" Filmikroonika Režissöör
1977 "Teel" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1977 "Teeneline tööstustöötaja Georgi Samonov Voltast" Filmikroonika Režissöör
1977 "Vello Õunpuu - absoluutne meister autode hipodroomisõidus" Filmikroonika Režissöör
1977 "Volga Autotehas" Filmikroonika Režissöör
1976 "Eesti Soojuselektrijaam" Filmikroonika Režissöör
1976 "Eestimaa Kommunistliku Partei XVII kongress" Filmikroonika Režissöör
1976 "EKP XVII kongress Tallinna Laevastiku Ohvitseride Majas" Filmikroonika Režissöör
1976 "Ketrajad" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
1976 "Ma kardan kõrgust..." Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1976 "Tallinna Kaubasadam" Filmikroonika Režissöör
1976 "Väike-Õismäe elamurajoon Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1976 "Viljandi rajooni Gagarini nim. näidissovhoosi seakasvatusvabrik" Filmikroonika Režissöör
1975 "5. spordifilmide festival Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1975 "Arnold Veimeri memuaarideraamat" Filmikroonika Režissöör
1975 "Aruküla uus kultuurimaja" Filmikroonika Režissöör
1975 "Eesti NSV 35. aastapäeva tähistamisest ja vabariiklikust laulu- ja tantsupeost" Filmikroonika Režissöör
1975 "ENSV Ülemnõukogu 8. istungjärgult. Intervjuu Märjamaa sovhoosi traktoristi Vallot Kristaliga" Filmikroonika Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm