Avaleht

Markus Robam

Helilooja Markus Robam on sündinud 11. veebruaril 1991 Viljandis. Ta alustas õpinguid Tallinna 21. kooli muusikaklassis, jätkas Vanalinna Hariduskolleegiumi teatriklassis ning lõpetas Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias audiovisuaalse kompositsiooni bakalaureuse, kus jätkab hetkel magistriõpinguid elektroakustilise kompositsiooni erialal. Tema teoste hulka kuulub "Angle to Angle", kompositsioon kaheksale kõlarile ja klaverile, mida mängiti 2013. aastal Roomas toimunud festivalil "Fundamento", Tallinn Music Week'il ja Eesti Muusika Päevadel. Robam oli ansambel MID solist.

Markus Robam oli Nukuteatri muusikali "Kevadine ärkamine" üks peaosatäitjatest. Ta on osalenud näitlejana Elo Seliranna lühifilmis "Kutsar koputab kolm korda", Gerda Kordemetsa teatrilavastustes "Pruutide kool" ja "Tsepeliin" ning teleseriaali "Klass: elu pärast" episoodis ...

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Sinine" Mängufilm Helilooja
2019 "Mehed" Mängufilm Helilooja
2019 "Omakohus" Tudengifilm Helilooja
2016 "Meeleseisund" Tudengifilm Helilooja
2016 "Siberi võmm" Teleseriaal Helilooja
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Helilooja
2011 "Rotilõks " Mängufilm Kunstniku assistent
2011 "Tagamõtsa" Teleseriaal Valgustaja
2010 "ENSV" Teleseriaal Valgustaja
2010 "Kutsar koputab kolm korda" Mängufilm Markus

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm