Avaleht

Feliks Kark

Feliks Kark

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Litsid" Teleseriaal Hr. Gaulman
2012 "Aeg ei peatu" Tudengifilm Jaan
2012 "Tupiktänava mehed" Teleseriaal eradetektiiv
2010 "ENSV" Teleseriaal Aadu Tuts
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Mässajate juht Volli
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Linnakodanik
2005 "Kõrini! " Mängufilm I Kokk
2005 "Malev " Mängufilm Mõhulaste vanem
1989 "Äratus " Mängufilm Ants Tammemets
1985 "Kevad südames" Muusikafilm
Telemängufilm
Majandusala juhataja Juurak

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm