Avaleht

Maria Aua

Maria Aua

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Juured: Emakivi" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Laps tagaistmel" Tudengifilm Monteerija assistent
Fotograaf
2017 "November " Mängufilm Katkutüdruk
2016 "Bonus track" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Samaaria mees" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Helirežissöör
Monteerija
2016 "Sundüürnik" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2015 "Liblikas purgis" Tudengifilm Režissöör
Operaator
Helirežissöör
Monteerija
2015 "Uustulnuk" Tudengifilm Valgustaja
Fotograaf
2014 "Karjäär" Tudengifilm Režissöör
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Oleme pilves" Tudengifilm Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm