Avaleht

Jarmo Reha

Jarmo Reha

Näitleja Jarmo Reha on sündinud 3. augustil 1991. aastal. Ta on lõpetanud Vanalinna Hariduskolleegiumi gümnaasiumi ja 2014. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXVI lennu (kursuse juhendaja Tiit Ojasoo). Töötanud teatris NO99, praegu vabakutseline lavastaja ja näitleja.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Sandra saab tööd" Mängufilm
2020 "Üht kaotust igavesti kandsin" Dokumentaalfilm Lauri (hääl)
2019 "Süsi" Tudengifilm Vlad
2018 "Pank " Teleseriaal
2018 "Portugal " Mängufilm Dag
2018 "Teine võimalus" Teleseriaal
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Aknapesija
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Meelis
2017 "Litsid" Teleseriaal Karl
2017 "Maša" Tudengifilm Karu

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm