Avaleht

Jako Krull

Avaleht

Jako Krull

Jako Krull

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Minsk" Mängufilm Valgustaja
2021 "Räägi ära" Dokumentaalfilm Valgustaja
2020 "Kratt" Mängufilm Operaator
2020 "Vseviov" Dokumentaalfilm B-kaamera operaator
2019 "Armastasin" Mängufilm Valgusmeister
2019 "Emade päev" Dokumentaalfilm Operaator
Digipildi töötleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Valgustaja
2019 "Lõpp" Tudengifilm Valgusmeister
2019 "Pugeja" Tudengifilm Kärumees
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm