Avaleht

Hardi Keerutaja

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Massitseenide režissöör
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Võttekohtade koordinaatori assistent
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Tootmisassistent
2015 "Elo" Mängufilm Lasteaia lõpupeo külaline
2014 "Risttuules" Mängufilm Kunstniku assistent
2013 "95" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2012 "Võõrsil" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Dialoogi autor
2011 "Kõks" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2011 "Leipzigisse" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2011 "Põrgu Jaan" Tudengifilm Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm