Avaleht

Gerda-Katrina Samm

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Kostümeerija
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Kunstniku assistent
2018 "Pööripäev" Mängufilm Kunstnik
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Rekvisiitor
2017 "Jää" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2017 "Jahiloom" Tudengifilm Kunstnik
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Rekvisiitor
2016 "Bodom" Mängufilm Rekvisiitor
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kunstniku assistent
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm