Avaleht

Aleksander Vassiljev

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1958 "Väikesed kompleksbrigaadid" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Stsenarist
1958 "Vana Tallinn" Dokumentaalfilm Stsenarist
1955 "Jahid merel " Mängufilm Stsenarist
1954 "Piimakarja kasvatus Eesti NSV-s" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1953 "Algas suusakross" Filmikroonika Teksti autor
1953 "ELKNÜ VI kongress" Filmikroonika Toimetaja
1953 "ENSV Ülemnõukogu III istungjärk" Filmikroonika Teksti autor
1953 "Esimene maailmas" Filmikroonika Toimetaja
1953 "Hea algatus " Filmikroonika Teksti autor
1953 "Head uut aastat. Nääripidu Tallinna 20. keskkoolis" Filmikroonika Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm