Avaleht

Aleksander Vassiljev

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1958 "Väikesed kompleksbrigaadid" Muud liigitused
Populaarteaduslik film
Stsenarist
1958 "Vana Tallinn" Dokumentaalfilm Stsenarist
1955 "Jahid merel " Mängufilm Stsenarist
1954 "Piimakarja kasvatus Eesti NSV-s" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Stsenarist
1953 "ENSV Ülemnõukogu III istungjärk" Filmikroonika Teksti autor
1953 "Esimene maailmas" Filmikroonika Toimetaja
1953 "Kinoreportaaž " Filmikroonika Toimetaja
1953 "Meie kandidaadid" Filmikroonika Toimetaja
1953 "Moskva kõrgehitused" Filmikroonika Teksti autor
1953 "Stalini surma- ja matusepäev Eesti NSV-s" Filmikroonika Teksti autor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm