Avaleht

Maiken Schmidt

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kui eestlased..." Tudengifilm Eestlane
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Krõõt
2018 "Mihkel " Mängufilm Veera
2018 "Pank " Teleseriaal Nordpanga teller
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Teenindaja
2017 "Sõda" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2015 "1944" Mängufilm Aino Tammik
2015 "Nadja" Tudengifilm Nadja
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilm Aliide
2012 "Deemonid" Mängufilm Klienditeenindaja
2012 "Päikese poole" Teleseriaal Älis
2012 "Renessanss" Tudengifilm Raadiohääl
2012 "Tasuja" Tudengifilm Kadri Jõesuu
2011 "Teine pirukarööv" Tudengifilm Niina
2010 "ENSV" Teleseriaal Kaire
2010 "Üksi kaks" Tudengifilm Tantsija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm