Avaleht

Jevgeni Bõstrov

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Värvimääraja
2017 "Paha lugu: Nissan Patrol" Mängufilm Värvimääraja
2016 "Meeskond" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Värvimääraja
2014 "Lillemüüja" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2012 "Peitusemäng" Tudengifilm Operaator
Helirežissöör
Värvimääraja
2010 "Nagu filmis" Tudengifilm Operaator
Heli kokkusalvestaja
Heli järeltöötlus

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm