Avaleht

Peeter Rästas

Peeter Rästas

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Kuunäoga mees
2017 "Lillepood" Teleseriaal Valdis Paldis
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Georgi (Vari)
2015 "8 kg" Tudengifilm K-Rauta konsultant
2015 "Pööriöö" Tudengifilm Lumekoristusfirma boss
2013 "Naabriplika" Teleseriaal Kröösman
2012 "Ühikarotid: Õed" Teleseriaal Aivo
2010 "Hirm" Tudengifilm Uurija
2010 "Minu Laialdased Teadmised Liblikapüüdmisest" Tudengifilm Poeg Marek
2009 "Kalevipoeg" Tudengifilm Keskmine vend

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm