Avaleht

Roland Laos

Roland Laos

Näitleja Roland Laos on sündinud  28. oktoobril 1986 Tallinnas. Ta lõpetas 2010. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli 24. lennu ja töötas seejärel kuni 2014. aastani Eesti Draamateatris.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Ükssarvik " Mängufilm Üllar
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Kaur
2017 "Armuavaldus" Tudengifilm Nolk 1
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Robert
2016 "Meeleseisund" Tudengifilm Frank
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Mattias
2014 "Roosa kampsun" Mängufilm
2014 "Terror" Tudengifilm Ander
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Millesse eestlased usuvad?" Tudengifilm Ärikas 1
2013 "Põud" Tudengifilm Artur

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm