Avaleht

Indrek Sammul

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Sauna-Madis
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Hardi
2015 "Hall" Tudengifilm Isa
2013 "Heino Eller. Quinta Essentia" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2013 "Mägede varjud" Teleseriaal Režissöör Mait Seiler
2012 "Saare sosinad" Teleseriaal Mait Seiler
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Konsultant
2010 "Pilvede all" Teleseriaal Erik
2010 "Vahetus" Mängufilm
2007 "Brigaad 3" Teleseriaal Mikk
2003 "Elu läbi metsa" Muud liigitused Diktor
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Ants Ahas
2001 "Pehmed ja karvased" Teleseriaal
1998 "Mõmmi ja aabits. 20 aastat hiljem" Teleseriaal Jänku Janek
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal Richard Laasik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm