Avaleht

Hendrik Mägar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Üht kaotust igavesti kandsin" Dokumentaalfilm Monteerija
2019 "Aasta täis draamat" Dokumentaalfilm Monteerija
Järeltöötluse produtsent
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Režissööri I assistent
2018 "Omad" Mängufilm Monteerija
2018 "Pank " Teleseriaal Monteerija
2018 "Portugal " Mängufilm Monteerija
2017 "Elu kombinaadi keldris " Dokumentaalfilm Monteerija
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Monteerija
B-kaamera operaator
2015 "1944" Mängufilm Režissööri assistent
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm