Avaleht

Gunnar Laal

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Kingitus orbiidilt" Mängufilm Operaatori I assistent
2020 "Cerberus" Mängufilm Operaatori II assistent
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Operaatori assistent
2020 "Kevin, ei!" Mängufilm Fookusevedaja
2020 "Maakohus" Mängufilm Operaatori I assistent
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Operaatori II assistent
2019 "Kaevik" Tudengifilm Fookusevedaja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm B-kaamera operaator
2019 "Kopli liinid. Võõrustab viimane kupleelaulja" Mängufilm
Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Operaatori I assistent
2019 "Reiv" Tudengifilm Operaator
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Lisavõtete operaator
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Allveevõtete operaator
2019 "Uued algused" Mängufilm Operaatori I assistent
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Operaatori I assistent
2018 "Omad" Mängufilm Operaatori I assistent
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Operaatori assistent
2018 "Paha lugu: Nõiutud" Mängufilm Operaatori assistent
2018 "Pank " Teleseriaal Operaatori I assistent
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Operaatori assistent
2018 "The Boondocks “That’s Why”" Tudengifilm Operaatori I assistent
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Operaatori I assistent
2017 "Paha lugu: Varakevad" Mängufilm Operaatori I assistent
2017 "Tanel Padar "Soovin head"" Tudengifilm Operaatori I assistent
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Operaatori I assistent
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Operaatori II assistent
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm B-kaamera operaator
Operaatori II assistent
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Operaatori assistent
2015 "Keeldu uppumast" Tudengifilm Operaatori I assistent
2015 "Kui sa teda kohtad" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm