Avaleht

Gunnar Laal

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm B-kaamera operaator
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Operaatori I assistent
2018 "Omad" Mängufilm Operaatori I assistent
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Operaatori assistent
2018 "Paha lugu: Nõiutud" Mängufilm Operaatori assistent
2018 "Pank " Teleseriaal Operaatori I assistent
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Operaatori I assistent
2017 "Paha lugu: Varakevad" Mängufilm Operaatori I assistent
2017 "Tanel Padar "Soovin head"" Tudengifilm Operaatori I assistent
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Operaatori I assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm