Avaleht

Elina Pähklimägi

Elina Pähklimägi

Vt ka Elina Pähklimägi-Purde

Näitleja Elina Purde (aastani 2014 Elina Pähklimägi) on sündinud 7. veebruaril 1983. aastal  Rakveres. 2008. aastal lõpetas ta Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXIII lennu (kursuse juhendaja Ingo Normet). Ta sai tuntuks peaosalise Liina rolliga filmis "Soovide puu" (2008). Ta on mänginud ka telesarjades "Ohtlik lend", "Kelgukoerad", "Eestlane ja venelane", "Kättemaksukontor" ja "Alpimaja". Lavastajana on ta loonud lavastused "Fanny ja Faggot", "Lähedus", "Hobune, kes kaotas prillid ära".

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Üleastumine" Tudengifilm Kadri
2012 "Alpimaja" Teleseriaal ujuja Angela Salu
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Liisi
2011 "Legend vägevast seebist" Tudengifilm Nuustik
2010 "Talve tulles" Tudengifilm Anna
2009 "Graatsiast" Tudengifilm Emma
2009 "Pimendus" Tudengifilm
2008 "Eestlane ja venelane" Teleseriaal Tibin
2008 "Heli Mäeorg" Tudengifilm Noor naine
2008 "Soovide puu " Mängufilm Liina

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm