Avaleht

Christian Johannes Kask

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Õhuloss" Tudengifilm Operaator
2012 "Kastis" Mängufilm Operaator
2012 "Kirjanik" Tudengifilm Operaator
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Operaator
Juhendaja
Operaator rahvarändel
2010 "Laulev linn" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Operaator
2009 "Kalevipoeg" Tudengifilm Operaator Talurahvas
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Fotograaf
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal Operaator
2008 "Taarka " Mängufilm Operaatori II assistent
2008 "Teine tulemine" Mängufilm Valgustaja
Fotograaf
2008 "Teisel pool" Mängufilm Operaator
2008 "Võti õunasüdames" Tudengifilm Operaator
2007 "Kinnunen " Mängufilm Fotograaf
2007 "Klass " Mängufilm Operaatori I assistent
2007 "Lumehobuste peremees" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Magnus " Mängufilm II operaator
2007 "Pidupäev" Tudengifilm Operaator
2007 "Põhjamaa tango" Tudengifilm Operaator
2007 "Universitas Tartuensis 375" Dokumentaalfilm Operaator
2006 "Kaks enne ühte" Tudengifilm Operaator
2006 "Konkurss" Tudengifilm Operaatori assistent
2006 "Lehmakauplemine" Dokumentaalfilm Operaator
2006 "Orelitapja" Tudengifilm Operaator
2006 "Roosa kleit ja nahksed püksid" Tudengifilm Operaator
2006 "Zombie-Võlur" Tudengifilm Operaator
2005 "Isiklik Ruum" Tudengifilm Operaator
2005 "Ninanokkija apelsin" Tudengifilm Operaator
2004 "Kinobuss - kino koju kätte" Dokumentaalfilm Operaator
2004 "Painaja" Tudengifilm Helioperaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm