Avaleht

Christian Johannes Kask

Christian Johannes Kask

Christian Johannes Kask, ka CJ Kask - operaator, fotograaf ja näitleja. 

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Õhuloss" Tudengifilm Operaator
2012 "Kastis" Mängufilm Operaator
2012 "Kirjanik" Tudengifilm Operaator
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Operaator
Juhendaja
Operaator rahvarändel
2010 "Laulev linn" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Operaator
2009 "Kalevipoeg" Tudengifilm Operaator Talurahvas
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Fotograaf
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal Operaator
2008 "Taarka " Mängufilm Operaatori II assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm