Avaleht

Rainer Kask

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Pinge" Tudengifilm Tehnik
2006 "Ohtlik lend" Teleseriaal Monteerija
2005 "Afganistani armid" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Eesti kotkad" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2005 "Kotkaseire Eestis" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Igavene reliikvia" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Jäägermeister" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2004 "Õhtumaa kaduvad liigid" Dokumentaalfilm
Populaarteaduslik film
On-line montaaž
2004 "Sundasunik" Dokumentaalfilm Monteerija
2003 "Elu läbi metsa" Muud liigitused Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm