Avaleht

Mart Taniel

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Mees, kes üllatas kõiki " Mängufilm Operaator
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Operaator
2017 "November " Mängufilm Operaator
2015 "1944" Mängufilm Operaator
2015 "Impromptu" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
Värvimääraja
2015 "Moest väljas" Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Operaator
Värvimääraja
2013 "Free Range" Mängufilm Operaator
Värvimääraja
2013 "Karikakramäng II: Foto" Mängufilm Värvimääraja
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Värvimääraja
2012 "Saare võimalikkusest" Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2012 "Zahir - Maailma äärel" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
2011 "Idioot" Mängufilm Operaator
Värvimääraja
2011 "KUKU: Mina jään ellu" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Värvimääraja
2011 "Uus Maailm" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2010 "Erkki-Sven Tüür: 7 etüüdi piltides" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2010 "Vahetus" Mängufilm Operaator
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilm Operaator
2008 "Amatöörid" Tudengifilm Operaator
Monteerija
2008 "Fritsud ja blondiinid" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Hargnevate teede aed" Mängufilm Operaator
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Operaator
2007 "Nuga " Mängufilm Operaator
2007 "Sügisball " Mängufilm Operaator Kitarrist restoranis
2006 "Müümise kunst" Dokumentaalfilm Operaator
2006 "Tühirand" Mängufilm Operaator
Monteerija
2005 "F.F.F.F. läheb laiali" Dokumentaalfilm Operaator
II operaator
2005 "Limbo" Tudengifilm Operaator
2005 "Ma olen ju naine" Dokumentaalfilm Operaator
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Operaatori II assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm