Avaleht

Tatjana Putnik

Tatjana Putnik

ka Tatjana Dobrovolskaja

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1994 "Tulivesi " Mängufilm Kombineeritud võtete operaator
1992 "Heino Lipu lugu" Dokumentaalfilm Operaator
1990 "Ravimtaimed Eestis" Reklaamfilm Operaator
1990 "Valuvesi" Dokumentaalfilm Kombineeritud võtete operaator
1988 "Loss" Dokumentaalfilm Operaator
1988 "Üks pilk Betti Alverile" Dokumentaalfilm Kombineeritud võtete operaator
1986 "Dokumentaalfilmide režissöör-operaator Mihkel Ratas - in memoriam" Filmikroonika Operaator
1986 "Jõud 40" Filmikroonika Operaator
1983 "Jahtide juhtimise tehnika III" Muud liigitused Operaator
1982 "Jahtide juhtimise tehnika II" Muud liigitused Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm