Avaleht

Asko Kase

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Kuumad naised vabast tahtest" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Baruto - tõlkes kaduma läinud" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Disko ja tuumasõda" Dokumentaalfilm II operaator
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Režissöör
2008 "Katkised suhted" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Dialoogi autor
Monteerija
Toimetaja
2008 "Lotmani maailm" Dokumentaalfilm Monteerija assistent
2007 "Kinnunen " Mängufilm Režissööri I assistent
2007 "Kõige koledam taldrik" Tudengifilm Produtsent
Stsenarist
Operaator
Monteerija
Toimetaja
2007 "Vastutuulesaal" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Veri" Tudengifilm Režissööri assistent
2007 "Zen läbi prügi" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2006 "Eesti rulett" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Dialoogi autor
Monteerija
2006 "Hundi agoonia" Mängufilm Režissöör
2004 "Kooma" Tudengifilm Režissöör
2004 "Laulurahvas" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Sensatsiooniline Tartu Kevadbänd" Dokumentaalfilm Operaator
2003 "Konfiskeeritud" Dokumentaalfilm Režissöör
Kujundaja
2003 "Teisel pool vett" Dokumentaalfilm Monteerija
2003 "Vanad ja kobedad ilma grimmita" Dokumentaalfilm Režissöör
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Leedu operaator
2002 "Ferdinand" Mängufilm Monteerija
2001 "Buddha" Tudengifilm Režissöör
Operaator
Produtsent
Stsenarist
2001 "Eks esimene miljon tule ike kõige vaevalisemalt" Tudengifilm Režissöör
Operaator
Stsenarist
2001 "Laske mul minna" Tudengifilm Operaator
2001 "Linnapiloot" Tudengifilm Režissöör
1999 "Eksistentsi mõte" Amatöörfilm Operaator
1998 "I Love Running" Amatöörfilm Operaator
1998 "Werevestern" Amatöörfilm Operaator
1997 "Oopus ajudele" Amatöörfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm