Avaleht

Asko Kase

Asko Kase

Asko Kase on sündinud 26.veebruaril 1979 Tallinnas. Õppinud on 1997-1998 majandust Akadeemias Nord, 1998-2004 telerežiid Tallinna Pedagoogikaülikoolis ja 2006-2007 filmirežiid Balti Filmi-ja Meediakoolis. 

(täiendamisel)

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Kuumad naised vabast tahtest" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Baruto - tõlkes kaduma läinud" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Disko ja tuumasõda" Dokumentaalfilm II operaator
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Režissöör
2008 "Katkised suhted" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Dialoogi autor
Monteerija
Toimetaja
2008 "Lotmani maailm" Dokumentaalfilm Monteerija assistent
2007 "Kinnunen " Mängufilm Režissööri I assistent
2007 "Kõige koledam taldrik" Tudengifilm Produtsent
Stsenarist
Operaator
Monteerija
Toimetaja
2007 "Vastutuulesaal" Dokumentaalfilm Operaator
2007 "Veri" Tudengifilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm