Avaleht

Tiiu Õunapuu

Filmiadministraator Tiiu Õunapuu on sündinud 29. augustil 1961 Tallinnas. Lõpetas 1979 Keila keskkooli. Töötanud rekvisiitori ja administraatorina.

(Andmed täiendamisel)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "1944" Mängufilm Tootmisassistent
2012 "Üksik saar" Mängufilm Administraator
2010 "Phobos " Mängufilm Administraator
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Platsi administraator
2008 "Pahavalla poiss" Dokumentaalfilm Produtsent
2007 "Armuigatsus" Dokumentaalfilm Tegevprodutsent
2007 "Sügisball " Mängufilm Administraator
2006 "Igavese armastuse sõdalane " Mängufilm Tootmisjuht
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Tootmisjuhi abi
2004 "Teejuht" Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm