Avaleht

Ketlin Kasar

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Kostümeerija
2019 "Lõpp" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2019 "Maria paradiis" Mängufilm Kostümeerija
2017 "Kodutee" Tudengifilm Kunstnik
2017 "Kolm päeva augustis" Mängufilm Kunstnik
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Kunstnik
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Kostümeerija
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Rekvisiitor
2016 "Mausoleum" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2015 "Elo" Mängufilm Kostümeerija
2015 "Emajõgi" Tudengifilm Kunstnik
2015 "Kalad meres" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Kunstnik
2014 "Reiki müsteerium" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2013 "Pahempidi" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Päikeseratas" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Slava" Tudengifilm Kunstnik
2012 "Valge ruut" Tudengifilm Kunstnik
2011 "Idatuuled vinguvad " Tudengifilm Kunstnik
2010 "Bluus ja hing" Tudengifilm Kunstnik
2010 "Protsess" Tudengifilm Kunstniku assistent Inimene kantseleikoridoris

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm