Avaleht

Ketlin Kasar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Kostümeerija
2019 "Lõpp" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2017 "Kodutee" Tudengifilm Kunstnik
2017 "Kolm päeva augustis" Mängufilm Kunstnik
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Kunstnik
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Kostümeerija
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Rekvisiitor
2016 "Mausoleum" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2015 "Elo" Mängufilm Kostümeerija
2015 "Emajõgi" Tudengifilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm