Avaleht

Jüri Kartušin

Jüri Kartušin

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2001 "Üksinda kiigel" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1999 "Peaarhitektid" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1998 "Pigilinnud" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1996 "Äraneetud linn" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1994 "Eesti piiri taastamine" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1994 "Kuningriiklased Raekoja platsil" Filmikroonika Helirežissöör
1994 "Paldiski" Filmikroonika Helirežissöör
1994 "Pidu Vabaduse väljakul" Filmikroonika Helirežissöör
1994 "Pidulik tseremoonia Maarjamäel" Filmikroonika Helirežissöör
1994 "Piketid" Filmikroonika Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm